Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Leeuwarden – Uilenburgstate 9

Aan open vaarwater gelegen vrijstaand woonhuis met een grote/diepe aangebouwde garage met opbouw, van waaruit er een doorgang is naar de 1e verdieping. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en beschikt over een gazon en ruim terras.
Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers en een royale werkruimte boven de garage welke eventueel ook als slaapkamer kan worden gebruikt.

De Uilenburgstate ligt aan de oostkant van Camminghaburen, nabij natuurgebied De Groene Ster. Dit gedeelte van Camminghaburen is ruim opgezet en veel woningen liggen aan het open vaarwater. Er is een winkelcentrum in de wijk met een breed aanbod aan winkels en supermarkten. Daarnaast zijn er diverse basisscholen en kinderopvang voorzieningen in de nabije omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Overdekte entree onder de carport. U komt binnen in de hal met de trapopgang, meterkast en het toilet.
De woonkamer is mede door de uitbouw aan de zijkant, in het middelste gedeelte erg breed. De zithoek is aan de voorzijde gesitueerd en aan de achterzijde bevindt zich de open keuken en via de openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin.
De compacte keuken is in hoekopstelling en heeft een doorloop naar de bijkeuken, van waaruit eveneens toegang is tot de achtertuin en tot de garage.
De aangebouwde garage is ruim 9 meter lang en heeft aan de voorzijde openslaande deuren. Middels een trap bereikt u de 1e verdieping alwaar een grote werkruimte die ook als 4e slaapkamer kan worden gebruikt.

1e verdieping:
Overloop met bergkast en vlizotrap naar de bergzolder. De 1e ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een kastenwand. De badkamer ligt centraal op de verdieping en is voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet, ligbad en inloopdouche. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de achterzijde en vanuit de 3e slaapkamer is er een doorloop naar de -boven de garage gelegen- werkruimte. Deze ruimte is eventueel ook te gebruiken als 4e slaapkamer.

2e verdieping:
Bereikbaar via de vlizotrap vanaf de overloop alwaar een ruime bergzolder.

Bijzonderheden:
– gelegen aan open vaarwater
– energielabel B
– 135m2 woonoppervlakte

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte135 m2
Bouwjaar1993
Aantal kamers5
Bezoek de woning site