Te koop
Vraagprijs € 145.000,- k.k.
Leeuwarden – van Leeuwenhoekstraat 1

Op goede woonlocatie aan de oostkant van de stad bevindt zich dit voormalig herenhuis waarin 4 appartementen zijn gevestigd. Het betreffende appartement (Van Leeuwenhoekstraat 1) bevindt zich op de begane grond en beschikt over een woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer en badkamer. Het tuintje aan de voorzijde behoort tot dit appartement en is toegankelijk vanuit de woonkamer en slaapkamer.

Het gezellige stadscentrum van Leeuwarden ligt op loop- en/of fietsafstand en ook de uitvalswegen zijn nabij. In de wijk bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder het Cambuurplein met een ruim aanbod aan winkels. Basis- en middelbare scholen en kinderopvang bevinden zich ook in de nabije omgeving.

Alle 4 appartementen worden te koop aangeboden en kunnen zowel afzonderlijk of in zijn geheel worden gekocht. De vraagprijs per appartement is bepaald op:
– Van Leeuwenhoekstraat 1 (53 m2) € 145.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 januari 2024.
– Van Leeuwenhoekstraat 1A (66 m2) € 175.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 juli 2023.
– Van Leeuwenhoekstraat 1B (98 m2) € 225.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 januari 2024.
– Van Leeuwenhoekstraat 1C (70 m2) € 185.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 juli 2023.

INDELING

Gezamenlijke entree aan de voorzijde met achtergelegen gang van waaruit toegang tot de 4 appartementen. In de gang bevinden zich de brievenbussen en een intercom.

Binnenkomst in de hal van het appartement, alwaar zich de meterkast bevindt. Vanuit de hal is er toegang tot de aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de voortuin. Via een deur in de woonkamer is de naastgelegen slaapkamer toegankelijk, welke eveneens beschikt over openslaande deuren naar de voortuin. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is bereikbaar vanuit de hal. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

Kenmerken:
– 53 m2 woonoppervlakte
– verwarming middels eigen gas gestookte cv-installatie
– energielabel D
– de appartementen zijn ieder afzonderlijk, of als geheel te koop
– ten tijde van de overdracht zullen de appartementen kadastraal zijn gesplitst

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte53 m2
Bouwjaarvanaf 1931 tm 1944
Aantal kamers2