Te koop
Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Leeuwarden – van Leeuwenhoekstraat 1B

Op goede woonlocatie aan de oostkant van de stad bevindt zich dit voormalig herenhuis waarin 4 appartementen zijn gevestigd. Het betreffende appartement (Van Leeuwenhoekstraat 1B) is verspreid over de 1e en 2e verdieping van het complex en beschikt over een ruime, lichte woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer. Tot het appartement behoort een dakterras van ruim 13 m2.

Het gezellige stadscentrum van Leeuwarden ligt op loop- en/of fietsafstand en ook de uitvalswegen zijn nabij. In de wijk bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder het Cambuurplein met een ruim aanbod aan winkels. Basis- en middelbare scholen en kinderopvang bevinden zich ook in de nabije omgeving.

Alle 4 appartementen worden te koop aangeboden en kunnen zowel afzonderlijk of in zijn geheel worden gekocht. De vraagprijs per appartement is bepaald op:
– Van Leeuwenhoekstraat 1 (53 m2) € 145.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 januari 2024.
– Van Leeuwenhoekstraat 1A (66 m2) € 175.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 juli 2023.
– Van Leeuwenhoekstraat 1B (98 m2) € 225.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 januari 2024.
– Van Leeuwenhoekstraat 1C (70 m2) € 185.000,- k.k. Aanvaarding kan per 1 juli 2023.

INDELING

Gezamenlijke entree aan de voorzijde met achtergelegen gang van waaruit toegang tot de 4 appartementen. In de gang bevinden zich de brievenbussen en een intercom.

1e verdieping:
De trap in de gezamenlijke gang leidt naar de ingang van het appartement. Binnenkomst in de hal met meterkast en trapopgang naar de bovengelegen verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een loopdeur naar het dakterras.

2e verdieping:
Overloop van waaruit toegang tot beide slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn beide voorzien van een dakkapel waardoor er veel lichtinval is. De slaapkamer aan de rechterzijde beschikt over een ruime inbouwkast. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

Kenmerken:
– 98 m2 woonoppervlakte
– verwarming middels eigen gas gestookte cv-installatie
– energielabel D
– de appartementen zijn ieder afzonderlijk, of als geheel te koop
– ten tijde van de overdracht zullen de appartementen kadastraal zijn gesplitst

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte98 m2
Bouwjaarvanaf 1931 tm 1944
Aantal kamers3