Verhuurd
€ 975,- p.m.
Leeuwarden – Voorstreek 9B

Midden in de binnenstad van Leeuwarden bevindt zich dit comfortabele en ruime stadsappartement aan de gracht. Het appartement maakt onderdeel uit van een monumentaal pand (Rijksmonument) waarin meerdere wooneenheden zijn gevestigd.

Het appartement verdeelt zich over de tweede en derde verdieping van het pand en beschikt onder andere over twee slaapkamers, een moderne lichte woonkamer met open keuken en biedt prachtig uitzicht over de Voorstreek. De Voorstreek ligt in het noordoostelijke winkelgebied van Leeuwarden en loopt van Hoeksterend naar Over de Kelders.

In 2001 is het pand omgebouwd tot een drietal appartementen. Hierdoor zijn alle technische voorzieningen modern. In 2014 is de badkamer vernieuwd en in 2016 is de eerste woonlaag van het appartement verbouwd met nieuwe keuken en inbouwkasten.

INDELING

Begane grond:
Entree met intercom. Ook de berging bevindt zich op de begane grond en is tevens te bereiken via de Minnemastraat.

1e woonlaag:
Via de hal met toilet is er een open verbinding met de ruime – aan de straatzijde gelegen – woonkamer met mooie klassieke marmeren schouw, openslaande ramen en brede ‘zit’-vensterbank. Tevens is de in 2016 gemoderniseerde, open keuken in wandopstelling gesitueerd in de woonkamer, met aangrenzende kastenwand waar onder andere de koelkast en wasmachine zijn aangesloten.

2e woonlaag:
De slaapverdieping, die erg rijk is aan natuurlijk lichtinval, is bereikbaar via de vaste wenteltrap in de woonkamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De tweede kleinere slaapkamer met dakraam is gesitueerd aan de achterzijde en is thans ingericht als kledingkamer. Eveneens op deze verdieping is de moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Algemeen:
– Huurprijs is excl. gas, water en elektra

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte70 m2
Bouwjaar1880
Aantal kamers3