Verkocht
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Leeuwarden – Wilhelminaplein 40

Midden in het stadshart van Leeuwarden gelegen modern appartement aan het Wilhelminaplein. Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag direct boven de winkels en kijkt uit op het Ruiterskwartier. In 2012 toen het Wilhelminaplein werd heringericht, zijn er 3 prachtige statige appartementencomplexen gebouwd: Amalia, Alexia en Ariane. Dit appartement bevindt zich in het Amalia-gebouw.

Een groot aanbod in restaurants, winkels, Stadsschouwburg De harmonie en de binnenkort te openen fraaie Pathé Bioscoop, het NS en busstation en supermarkten, álles is op loopafstand. Hier beleef je de dynamiek van onze verassende stad en binnen dit prachtige volledig geïsoleerde appartement heerst stijl en rust de boventoon.
Het appartement heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, waarvan een in gebruik als inloopkast en op de -1 verdieping is een eigen berging voor opslag en het stallen van de fiets(en).

Indeling:

Entree op de begane grond met een centrale hal met de trappartij en de lift. Toegang d.m.v. video-intercom.

Entree in het appartement in de ruime hal met aan de linkerzijde het modern betegelde toilet en de cv ruimte en aan de rechterzijde de wasruimte met de opstelling voor de wasmachine- en droger.
De ruime woonkamer met half open keuken heeft in totaal maar liefst 5 Franse balkons waardoor er veel daglicht het appartement binnenkomt en het op warme dagen heerlijk is om alles open te zetten. De ruime leef keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft voldoende ruimte voor een ruime eettafel. Vanuit de keuken is een doorloop naar de woonkamer van waaruit niet alleen zicht is op het stadscentrum maar ook de prachtige tuin van het Old Burgerweeshuis. De slaapkamer heeft ramen tot aan de grond en is vanuit de hal bereikbaar. Naast de slaapkamer is een tweede slaapkamer in gebruik als inloopkast..

Op de -1 verdieping bevindt zich de eigen fietsenberging. Zwevend parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage. Hiervoor kan een speciaal bewoners abonnement worden afgesloten.

– energielabel A
– VvE bijdrage € 163,86
– volledig geïsoleerd
– schilderwerk buitenkozijnen uit 2016 en gepland voor 2021

Soort objectAppartement
Woonoppervlakte91 m2
Bouwjaar2012
Aantal kamers3
Bezoek de woning site