Verkocht
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Leeuwarden – Wopkje Kooistralan 6 ong

In de 2e fase van de unieke woonwijk Blitsaerd gelegen prachtige zeer ruime kavel met bouwplan en goedgekeurd bouwaanvraag.

Blitsaerd is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de bekende Bonkevaart op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân. Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije kavels en projectmatige woningen. Deze unieke kavels en woningen in de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Parels, Bonkevaart Noord, Bonkevaart Zuid en De Finish, zijn vaak gelegen aan open vaarwater met ruimte voor uw eigen boot. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven.

Het deelgebied Parels bestaat uit 3 eilanden waarop telkens 8 unieke kavels zijn aangelegd van een bijzondere kwaliteit.
Deze kavel ligt aan de Noordzijde is 3540 m2 groot en gelegen aan open vaarwater. Het zeer bijzondere bouwplan bestaat uit een uniek kubistisch 2 laagse Villa en een naastgelegen Boothuis met gym en deels overdekt zwembad. Voor serieuze kandidaten is uitgebreide documentatie beschikbaar.

Soort objectBouwgrond
Woonoppervlakte
Bouwjaar
Aantal kamers