Verkocht
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Marsum – Andringastrjitte 2B

In het pittoreske dorp Marsum gelegen 2-onder-1-kap-woning met een royale voor- en zijtuin welke is gesitueerd op het zonnige zuidoosten. Door de vorige eigenaren is de garage verbouwd tot slaapkamer en er is tevens een badkamer op de begane grond gecreëerd. Dit maakt het een levensloopbestendige woning. Het geheel verdient aandacht, maar na enige modernisering is er een prachtig thuis van te maken.

Marsum is een compact dorp onder de rook van van Leeuwarden. De binnenstad van Leeuwarden bereikt u al binnen 15 fietsminuten. Marsum heeft een voetbal- en tennisvereniging, een basisschool en het bekende Poptaslot. De haak ligt aan de rand van het dorp, waardoor u zich snel op de snelwegen richting o.a. de randstad bevindt.

INDELING

Begane grond:
Entree in de hal met aan de linkerhand het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Doorgang naar de lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met een loopdeur naar de achtertuin.
In de voormalige garage is een ruime slaapkamer met badkamer met ligbad, douche en wastafel gecreëerd. Door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond, is de woning ook geschikt voor ouderen of minder valide bewoners.

De tuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en is voorzien van een nieuwe schutting. Er is een ruim bestraat terras en een oprit om de auto op eigen erf te parkeren.

1e verdieping:
Centrale overloop van waaruit toegang tot de 3 slaapkamers welke allen over een vaste kast beschikken. De voormalige badkamer beschikt over een wastafel en wasmachineaansluiting en is derhalve te gebruiken als wasruimte.

2e verdieping:
Via een luik op de overloop van de 1e verdieping is de bergzolder op de 2e verdieping bereikbaar.

Kenmerken:
– 115 m2 woonoppervlakte, 269 m2 perceel oppervlakte
– garage omgebouwd naar extra slaapkamer met badkamer
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping
– ruime voor- en zijtuin op het zuidoosten
– energielabel E

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte115 m2
Bouwjaarvanaf 1960 tm 1970
Aantal kamers5