Verkocht
Vraagprijs € 390.000,- k.k.
Ryptsjerk – Westerdijk 17

Op slechts 8 kilometer van Leeuwarden en direct nabij het fraaie dorp Gytsjerk (met vele voorzieningen) gelegen VRIJSTAAND woonhuis met garage en fraaie omgelegen tuin. Daarnaast ligt deze woning in een mix van prachtig landschap gelegen aan het Wielengebied, een vogelrichtlijn gebied van internationale allure. Dit maakt deze plek bij Ryptsjerk zo bijzonder. In de directe nabijheid bevinden zich de prachtige natuurgebieden zoals de Ryptsjerksterpolder en De Grutten Wielen (It Fryske Gea).

Deze vrijstaande- en levensloopbestendige woning heeft uniek uitzicht over de weilanden. De woning is voorzien van zowel een slaapkamer, een werkkamer en een badkamer op de begane grond, daarnaast beschikt de woning nog over 2 slaapkamers en een tweede badkamer. Ook is er een bushalte op loopafstand.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime, lichte woonkamer met openhaard en uitzicht op de weilanden. Tevens aan de tuinzijde gelegen afsluitbare keuken met een deur naar de tuin. Links hiervan gelegen is een apart toilet en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Daarnaast bevindt zich een ruime slaapkamer met inbouwkasten en uitzicht op de tuin. Naast de trapopgang bevindt zich een berging met witgoedaansluitingen en kastruimte. Links bevindt zich nog een kantoorruimte met bergingsmogelijkheden.

Op het erf bevindt zich een vrijstaande, stenen garage met berging en plaats voor 1 auto. Daarnaast is er nog ruimte om op het erf zelf te parkeren. De bloemrijke tuin is mooi verzorgd en loopt rondom het huis, met vrij uitzicht op de omgeving. Het zonneterras aan de achterzijde biedt een spectaculair uitzicht over het natuurgebied met ondergaande zon.

Eerste verdieping:
Overloop let toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en kastruimte. Aan de linker- en rechterkant bevinden zich twee slaapkamers van vergelijkbare grootte welke beide voorzien zijn van bergingsruimte. Ook is er een tweede badkamer aanwezig, met een douche, toilet en een wastafel.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte128 m2
Bouwjaar1972
Aantal kamers6
Bezoek de woning site