Verkocht
Vraagprijs € 695.000,- k.k.
Tytsjerk – Lytsegeast 20

Vrijstaand woonhuis met een multifunctioneel, op zichzelf staand bijgebouw van 2 verdiepingen en dubbele garage. Gelegen op een ruim bemeten perceel van 6.430 m² maakt Lytsegeast 20 een adres met vele mogelijkheden.

Het geheel is gerenoveerd in 2019/2020, waarbij alle stopcontacten en meters zijn vervangen en ook nieuwe verwarmingsketels zijn geplaatst. Verder is het woonhuis uitstekend onderhouden en heeft het naast 4 slaapkamers – waarvan één op de begane grond – een grote woonkamer met aangrenzende eetkamer en een ruime half open eetkeuken met eiland.

Het perceel waar het huis op staat biedt veel mogelijkheden, waarvan er enkele al optimaal zijn benut. Aan de achterzijde van het huis staat een bijgebouw van 2 verdiepingen. Het object is daardoor zeer geschikt voor de combinatie wonen en werken, kangoeroe wonen of wonen met een bed & breakfast aan huis. Het stuk grond/weiland langs de ruime oprit valt eveneens onder het geheel.

INDELING WOONHUIS

Begane grond:
Entree aan de straatzijde van het woonhuis. Hal met trapopgang, meterkast en toilet. De ruime woonkamer is open en door het balkenplafond ook erg knus. Er is veel natuurlijk lichtinval en extra sfeervol door de aanwezigheid van een pelletkachel (ter overname). Aan de woonkamer grenst de eetkamer, met vrij uitzicht over het stuk weiland dat ook bij het huis hoort. Tevens in verbinding met de woonkamer staat de half open eetkeuken met eiland, voorzien van vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, koelkast en heeft een schuifpui naar de tuin.

De woonkamer biedt ook toegang aan een ruime slaapkamer (22 m2). De kastenwand is ter overname. Via de hal is de badkamer (7 m2) te bereiken, uitgerust met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, designradiator en een brede nis met planken.

De aan de achterzijde gelegen bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting en veel extra bergruimte in de vorm van 2 hoge bergkasten en lage kastenwand met aanrecht. Door een loopdeur wordt het terras aan de achterzijde van het huis bereikt. De tuin is ruim en heeft een looppad naar een tweede terras naast het achtergelegen bijgebouw.

Eerste verdieping:
Overloop met vide en bergkast. De verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan één gelegen aan de voorzijde (14 m2) en twee aan de achterzijde (14 m2 en 9 m2).

INDELING MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW

Begane grond:
Privéingang aan de noord- of oostzijde met eigen parkeergelegenheid. Aan de oostzijde een hal met trapopgang en toegang tot een gang met toilet. De gang biedt toegang tot een hobbyruimte en een kantoor. Het kantoor biedt een prachtig uitzicht over het stuk land. De hobbykamer is gelegen aan de zuidzijde en heeft toegang tot een ruimte met spoelaanrecht. Aan de andere zijde is een doorgang naar de ruime dubbele garage met loopdeur naar de tuin en het looppad richting het woonhuis.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is ruim, compleet en geheel op zichzelf staand. Daardoor is het ideaal in gebruik te nemen voor een bed & breakfast, kangoeroe wonen of kan het onderdak bieden aan een tiener die zijn kamer in het woonhuis is ontgroeid.

De woonkamer heeft een ruime zithoek, is licht en heeft een open keuken met eiland. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte, een inductiekookplaat en een koelkast.

De twee slaapkamers (22 m2 en 12 m2) zijn via een ruime gang/overloop met grote kastenwand te bereiken. De badkamer is toegankelijk via de woonkamer en is voorzien van een douchecabine, een wastafel, een designradiator en een toilet. Achter de deur van de badkamer zit een aansluiting voor een wasmachine.

OVERIG

– Gerenoveerd in 2019/2020: o.a. nieuwe stopcontacten, meters en verwarmingsketels.
– Alarminstallatie aanwezig in zowel het woonhuis als in het bijgebouw.
– 24 zonnepanelen (2019), worden gehuurd voor €90,- per maand. Contract kan worden overgenomen of afgekocht.

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte366 m2
Bouwjaar1939
Aantal kamers11
Bezoek de woning site