Verkocht
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
West-Terschelling – Willem Barentszkade 33

Vrijstaand wonen op werkelijk unieke locatie, aan de haven van Terschelling die door zijn dynamiek zorgt voor een bijzonder en steeds wisselend uitzicht. Het is een A-sectie woning en alleen bestemd voor permanente bewoning.

De woning behoeft liefde en aandacht, en zoekt een eigenaar die het huis naar eigen idee en smaak wil aanpassen. De woning heeft een woonoppervlakte van 110 m², waaronder een woonkamer, eetkamer met aangrenzende keuken en 3 slaapkamers op de 1e verdieping.

West-Terschelling is het grootste dorp op Terschelling en biedt vele voorzieningen en faciliteiten, waaronder gezellige (boot)winkels en vele restaurants en cafés. Tevens is West-Terschelling het dorp waar de boot naar het vasteland (Harlingen) afvaart. Ook biedt ‘West’ plaats aan de oudste vuurtoren van Nederland, De Brandaris. En dat alles op loopafstand.

INDELING

Begane grond:
Hal met trapopgang, toilet en toegang tot woonkamer en eetkamer. Woonkamer aan voorzijde van de woning, voorzien van open haard. De eetkamer grenst aan de gesloten keuken, met provisiekast en toegang tot douche. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar, die toegang verleent aan een binnenplaats met achterom. Via de binnenplaats is een aangebouwde stenen schuur toegankelijk.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en op het westen gelegen droogplat/dakterras. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde. De derde strekt zich over de gehele diepte van de woning en heeft daardoor ramen aan het oosten en het westen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.

Zolder:
Via vaste trap te bereiken zolder met dakkapel en voorzien van wastafel.

Bijzonderheden:
– openbaar parkeren
– schilderwerk 2016
– aangesloten op septic tank/beerput, onlangs geleegd

Soort objectWoonhuis
Woonoppervlakte110 m2
Bouwjaar1934
Aantal kamers6
Bezoek de woning site